ALDE Giurgiu implicat activ în viaţa comunităţii

  • Politic
  • 12 Octombrie 2018
  • Nici un comentariu
  • 126
  • 2 minute de citit

La aproape un an de zile de la alegerea sa în funcţia de preşedinte al Organizaţiei municipale a ALDE Giurgiu, Adrian Cîndea a făcut în cadrul conferinţei de presă de vineri un scurt bilanţ.

Preşedintele liberal-democraţilor giurgiuveni a ţinut să sublinieze că majoritatea acţiunilor pe care le-a coordonat nu au vizat în mod special membri şi simpatizanţii ALDE ci populaţia municipiului în general, cu predilecţie tineretul aflat  în sistemul de educaţie gimnazial.

Adrian Cîndea a amintit de multele acţiuni în care au fost premiaţi cei mai buni elevi din municipiu, organizarea de activităţ culturale şi sportive şi premierea participanţilor, campania de donare de sânge, înscrierea unui grup de tineri din ALDE la cursuri de voluntariat ISU, organizarea de acţiuni caritabile pentru ajutorarea tânărului Adrian Ionuţ Bucur, dar şi alte activităţi în centrul cărora s-au aflat tinerri din municipiu.

În ceea ce priveşte strict activitatea cu caracter politic, preşedintele Cândea s-a referit şi la colaborarea consilierilor locali ALDE cu colegii din PSD la nivel de Consiliu Local al Municpiului Giurgiu.

,,Buna colaborarea între consilierii locali ALDE şi PSD a fost, în general benefică, dat fiind faptul că principalele proiecte sunt în interesul comunităţii. Asta nu înseamna că atunci când unele proiecte au trebuit corectate, consilierii noştrii  nu au intervenit ca să le îndrepte. Totodată, le-am cerut consilierilor să organizeze întâlniri cu reprezentanţii organizaţiilor de cartier şi cu cetăţenii din fiecare organizaţie, pentru că acolo simţi cu adevărat pulsul oraşului.”, a mai adaugat, Adrian Cîndea.

Conferinţa de presa de astăzi, 12 octombrie 2018, a fost deschisă de purtătorul de cuvânt al Organizaţiei ALDE Giurgiu, vicepreşedintele Ionel Muscalu care a propus celor prezenţi să ţină un moment de reculegere în memoria jurnalistei bulgare, Victoria Marinova, decedată recent în condiţii tragice.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .