Activităţi recreative pentru copii şi tineri la Pădurea Bălănoaia

  • Social
  • 2 Mai 2023
  • Nici un comentariu
  • 197
  • 2 minute de citit

80 de copii și tineri, beneficiari de măsură de protecție specială în casele de tip familial, apartamente și Complexul de Servicii Sociale Giurgiu, structuri rezidențiale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu,  au petrecut o zi de neuitat la pădurea Bălănoaia, în data de 1 mai 2023.

În incinta complexului Stejarul, aparținând Administrației Zonei Libere Giurgiu, copiii și tinerii au avut ocazia să participe la activități sportive, să se bucure de frumusețile naturii  și să savureze preparate la grătar. Nu au lipsit voia bună, distracția și dansul.

„Ziua de 1 Mai la Complexul Stejarul fost o zi pe placul copiilor și tinerilor aflați în plasament în structurile rezidențiale din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu. Am organizat din timp această acțiune și ne bucurăm că și de această dată am primit sprijinul unor  sponsori generoși, cărora vreau să le mulțumesc pentru bucuriile aduse beneficiarilor de servicii sociale din structurile rezidențiale, a declarat Gheorghe Paraschiv, director general al D.G.A.S.P.C. Giurgiu.

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .