Acţiuni recreative pentru copii din sistemul de protecţie socială

  • Social
  • 28 Iulie 2022
  • Nici un comentariu
  • 150
  • 3 minute de citit

Împreună spre mai bine” este tema acțiunii ce a avut loc în data de 27 iulie 2022 la Colegiul Național„Ion Maiorescu”, acțiune la care au participat un grup de copii din sistemul de protecție specială și 11 elevi ai Colegiului Național „Ion Maiorescu” și altor două licee din Giurgiu.

În cadrul acestei acțiuni, participanții au fost implicați în activități interactive, jocuri de grup și de cunoaștere, copiii fiind încurajați să comunice în interiorul grupurilor și să se exprime.

Maria Mihaela Răduț, elevă a Colegiului Național „Ion Maiorescu”, a avut această inițiativă; ca urmare  a participării, în cursul acestei luni, la tabăra Camp Kennedy organizată de American Councils într-o localitate din județul Dâmbovița, ea a dorit, cu ajutorul colegilor, să transmită unui grup de copii din sistemul de  protecție specială cunoștințe care să îi ajute să se integreze mai bine în societate. Acțiunea s-a bucurat și de sprijnul d-nei psiholog Mihaela Leocă, care a ajutat participanții să își dezvolte abilități de comunicare în interiorul grupului.

Acțiunea s-a încheiat cu oferirea de diplome de participare copiilor și exprimarea dorinței celor implicați în derularea acestor activități de a se revedea și socializa.

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .