ACŢIUNE CARITABILĂ ÎN CADRUL PROGRAMULUI „ŞCOALA ALTFEL”

  • Social
  • 1 Noiembrie 2018
  • Nici un comentariu
  • 114
  • 3 minute de citit

În cadrul  programului Şcoala Altfel, derulat în perioada 29 octombrie -2 noiembrie 2018, elevii claselor a X-a E şi a XII-a E de la Colegiul  Naţional „Ion Maiorescu” au organizat o acţiune caritabilă pentru copiii aflaţi în plasament la două case de tip familial  din cadrul Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu.

Îndrumaţi de prof. diriginţi Grozea Violeta şi Tudor Georgian, elevii  le-au adus în dar copiilor aflaţi în plasament la Casa de tip familial Soarele şi Casa de tip familial Sf. Ioan dulciuri,  jocuri  educative, jucării şi haine.

Întâlnirea cu cei 17 copii aflaţi în plasament în cele două case de tip familial a avut loc miercuri, 31 octombrie 2018, la Casa de tip familial Soarele din municipiul Giurgiu, prilej cu care oaspeţii au socializat cu copiii din cele două case, au participat împreună la jocuri educative şi au făcut desene pe pe asfalt.            De câţiva ani, preotul Tudor Georgian, paroh al Bisericii Buna Vestire din Giurgiu, derulează constant acţiuni caritabile în sprijinul copiilor aflaţi în plasament în cele două case de tip familial. De această dată, a organizat actiunea cu sprijinul elevilor de la Colegiul Naţional Ion Maiorescu.

 ”Elevii au fost interesaţi să se implice în organizarea acestei acţiuni caritabile pentru copiii din cele două căsuţe de tip familial, Casa Sf Ioan şi Casa Soarele, aflate în parohia Bisericii Buna Vestire. Şi eu, şi d-na prof. Grozea Violeta, dirigintă a clasei a X-a E, am fost bucuroşi să vedem cu cât entuziasm se implică elevii noştri în această acţiune, prin care dorim să promovăm  solidaritatea socială”, a declarat preotul Tudor Georgian, prof. diriginte la clasa a XII-a E de la Colegiul Naţional Ion Maiorescu.

Denisa Cristescu, consilier Mass-Media-  D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .