22 martie- Ziua Mondială a Apei Programul “APA în ȘCOLI” a revenit la Colegiul „ION MAIORESCU”

Pentru Apa Service Giurgiu, Ziua Apei este în fiecare zi. Este preocupare, datorie, meserie, serviciu, uneori sărbătoare. Lucrurile merg înainte non-stop- extragem apa din foraje de medie și mare adâncime, o tratăm, o analizăm în laboratoare, o pompăm spre giurgiuveni. Rețelele de canalizare preiau apa menajeră, Stație de Epurare își face zi și noapte datoria, apa este iarăși tratată, epurată, calitatea ei este iarăși verificată în laboratoarele de analiză și la final este deversată în Dunăre.

Dincolo de rutina de zi cu zi, o parte din preocupările Apa Service sunt legate de ecologie și de informarea corectă a publicului, și în particular a elevilor, în spiritul respectului față de  apă și valorile acesteia. Așa au apărut, cu ani în urmă, programele permanente “PORȚI DESCHISE la APA SERVICE” și “APA în ȘCOLI”.  Și uite așa, am revenit la Colegiul Ion Maiorescu, unde ne-am întâlnit cu elevii clasei a 12-a A, la ora de dirigenție a profesorului Mugur BURCESCU.

A fost o întâlnire interesantă, cu elevi curioși să afle cât mai multe despre apă, dar și despre sistemul de canalizare, Campania noastră “CANALIZAREA NU ESTE TOMBERON” împlinind deja 4 ani de la debut.

Mulțumim elevilor și profesorilor pentru că sunt alături de noi. Mergem înainte, PREȚUIȚI APA!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .