13 tineri din Giurgiu, admiși la școlile militare de subofițeri

Interesați de o carieră în Jandarmeria Română, 13 tineri din Giurgiu s-au pregătit și au promovat examenele de admitere la școlile militare de subofițeri. Probele s-au desfășurat în perioada 04-09 septembrie a.c. la Drăgășani și Fălticeni.

Candidații au susținut mai întâi probe eliminatorii (examinarea medicală și verificarea aptitudinilor fizice – alergare – viteză 50 metri, aruncarea mingii medicinale și alergare de rezistență – 1.000 metri), iar apoi acestora le-au fost testate cunoștințele teoretice la limba română și o limbă străină, la alegere.

Rezultatele finale au arătat faptul că 13 candidați din Giurgiu au fost admiși la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” din Drăgăşani, unul dintre aceștia fiind redistribuit la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” din Fălticeni.

Pentru sesiunea de admitere 2017 la școlile militare de subofițeri au fost înscriși 18 candidați din Giurgiu, fiind puse la dispoziție 180 locuri  la Şcoala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Grigore Alexandru Ghica” Drăgăşani și 175 la școala Militară de Subofiţeri Jandarmi „Petru Rareş” Fălticeni.       

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .