Tenis pentru pitici. Mai sunt doar cateva locuri disponibile în Cupa MyWishes – Giurgiu 2021

  • Administraţie
  • 8 Septembrie 2021
  • Nici un comentariu
  • 118
  • 3 minute de citit

Tablourile Cupei MyWishes – Giurgiu 2021 sunt aproape complete, astfel că juniorii, iubitori ai tenisului, sunt așteptați la competiția sportivă din orașul nostru, de la sfârșitul acestei săptămâni, respectiv pe 11-12 septembrie 2021.

Turneul de tenis de câmp este dedicat copiilor din toată țara cu vârste cuprinse între 4 și 12 ani. Toți participanții înscriși pe tabloul de concurs care vor lua startul în cele două zile competiționale vor primi la înregistrare pachete de participare, iar finaliștii și câștigătorii vor beneficia de premii importante oferite de partenerii competiției și de sponsorii Klintensiv, Beyus și Open Box prin tenisshop.ro.

În plus, Happy Camps vine în întâmpinarea noului sezon competițional și sprijină performanța micilor tenismeni prin oferirea de vouchere cadou tuturor participanților în tabăra de tenis și taberele organizate.

Pentru organizarea acestui turneu, în premieră la Giurgiu, Consiliul Județean Giurgiu și Primăria Giurgiu au semnat un acord de parteneriat cu Asociația My Wishes,Fundația ProamEvents, Asociația Happy Camps, și S.C. Open Box Consulting S.R.L. prin tenisshop.ro.

Parteneriatul este dedicat promovării tenisului de câmp în rândul tinerilor, dar și organizării de activități educative, competiții sportive și campanii de informare, având ca obiectiv promovarea unei educații sănătoase prin sport.

Detalii privind înscrierea, în link-ul de mai jos:

www.tenis10.ro

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .