SPECTACOL LA CĂMINUL PENTRU PERSOANE VÂRSTNICE ONCEŞTI

  • Social
  • 18 August 2017
  • Nici un comentariu
  • 156
  • 2 minute de citit

Persoanele vârstnice găzduite în centrul din localitatea Onceşti şi persoanele cu dizabilităţi beneficiare de servicii sociale în locuinţele protejate şi centrul de recuperare şi reabilitare neuropsihiatrică din localitatea Izvoarele, structuri rezidenţiale  aflate în subordinea  Direcţiei  Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, au avut parte de o zi deosebită miercuri, 16 august 2017. Aceştia au participat la un spectacol organizat la centrul din localitatea Onceşti.

Spectacolul a fost susţinut de Orchestra Fraţii Micu şi solista Gabriela Paştin, care au cântat  muzică populară, uşoară şi de petrecere şi i-au încântat pe toţi beneficiarii de servicii sociale care au avut astfel  ocazia să socializeze, să danseze  şi să petreacă clipe minunate în compania soliştilor.

Orchestra Fraţii Micu şi solista Gabriela Paştin sunt din localitatea Izvoarele și au cântat gratuit pentru spectatori.

“Este pentru prima dată când susţinem un spectacol la un astfel de centru şi ne-a făcut o deosebită plăcere să vedem bucuria din ochii acestor oameni. Prin cântecele noastre le-am amintit bătrânilor de vremurile tinereţii…Cu siguranţă vom reveni de câte ori vom fi invitaţi, mai ales că centrul din Onceşti este aproape de localitatea noastră, Izvoarele”, a declarat Dănuţ Micu, şeful orchestrei.

Denisa Cristescu

Consilier Mass-Media DGASPC Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .