Serbia – România, în Liga Națiunilor la fotbal: 2-2

  • Sport
  • 11 Septembrie 2018
  • Nici un comentariu
  • 104
  • 2 minute de citit

După ce a fost condusă de două ori, România a obţinut o remiză la Belgrad, scor 2-2, în faţa Serbiei, în etapa a doua a grupei 4, seria C, a Ligii Naţiunilor.

Serbia a deschis scorul în prima repriză prin Mitrovic (26′), România a egalat imediat după pauză, când Stanciu (48′) a transformat penaltiul obținut de Chipciu. Mitrovic (63′) a marcat din nou după un voleu superb, fiind înconjurat de mai mulți tricolori. Țucudean (68′) a fost cel care a închis tabela de scor, după ce a transformat în gol pasa trimisă de Stanciu din corner.

Cosmin Contra: „Cu puțină șansă, puteam să ne întoarcem cu trei puncte. Jucăm fotbal!”

SERBIA: Dmitrovici – Rukavina, Spajici, Veljkovici, Kolarov – Lukici (min 71 Matici),, Maksimovici – Ljajic (min 76 Prijovici), Milinkovic(min64 Kostic),  Tadici – A. Mitrovic

Selecționer: Mladen Krstajic

ROMÂNIA: Tătăruşanu – Manea, Bălaşa, Săpunaru, Bancu – R. Marin, P. Anton – Chipciu( min 90+2 Rotariu), Stanciu, Drăguş( min 60 Mitriță), – Ţucudean( min 83 Keșeru)

Selecționer: Cosmin Contra

În cealaltă partidă a grupei, Muntenegru s-a impus cu scorul de 2-0

După două etape, clasamentul grupei 4, Seria C, a Ligii Națiunilor este: Muntenegru 4 p, Serbia 4 p, România 2 p, Lituania 0 p.

Pentru „tricolori” urmează meciurile cu Lituania, 11 octombrie, în deplasare, și cu Serbia, 14 octombrie, pe „Arena Națională”.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .