Seara dictaturii: Femeile din ALDE Giurgiu au dorit bărbaţi „doar pentru antren”!

  • Politic
  • 11 Martie 2018
  • Nici un comentariu
  • 141
  • 3 minute de citit

Sigur, titlul este o glumă, dar sâmbătă seară nu a fost glumă pentru mai mult de două sute de femei membre sau simpatizante ale liberalilor-democraţilor giurgiuveni. S-au simţit bine, s-au simţit răsfaţate şi, nu în ultimul rând „la putere”, bărbaţii fiind doar parte al „antrenului” fără de care, cinstit, au recunoscut şi doamnele că … „nu se poate”.

Daniela Neagu, preşedinta Organizaţiei municipale a femeilor liberal-democrate a declarat pentru noi că „Am vrut să arătăm că suntem foarte multe reprezentante ale sexului frumos, dar şi tare în acelaşi timp. Îmi place să cred că femeile din această organizaţie şi în general femeile vor fi mai vizibile în poltică. Dar nu neapărat cum se practică în ultima perioadă în alte partide. Nu vrem să luăm domeniul bărbaţilor din politică. Ne bucurăm că sunt astăzi alături de noi, măcar pentru antren! Sigur, glumesc!”

În aceeaşi notă, chiar mai distanţată de politică, preşedinta Organizaţiei judeţene  a femeilor din ALDE Giurgiu ne-a  declarat că „Le doresc colgelor mele să aibă o primăvară plină de culoare, le doresc să lupte pentru visele lor şi le spun că asta este cel mai important. Le mulţumesc tuturor celor care au fost alături de noi. Le mulţumesc, de asemenea colegilor că au fost alături de noi.”

La fel de elegant, s-a pronunţat şi liderul jueţean al ALDE Giurgiu, deputatul Toma Petcu: „Mă bucur să petrecem împreună câteva clipe, în care discutăm mai puţină politică şi mai multe lucruri care ţin de fiecare în parte, de familie, de oameni în parte. Sigur, mă bucur să mă fiu la acest eveniment. Din experienţa mea politică, ştiu că implicarea femeilor aduce consecvenţa şi valoare. Doamnele sunt mai implicate!”

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .