Sărbătoare devansată pentru bătrânii de la Onceşti

  • Social
  • 7 Martie 2022
  • Nici un comentariu
  • 214
  • 4 minute de citit

 Zilele  de 8 Martie și 9 Martie  au fost sărbătorite în avans, la Giurgiu, de 12 persoane vârstnice instituționalizate în Centrul din localitatea Oncești; acestea au avut bucuria de se reîntâlni cu doamna Mihaela Covțun, ca urmare a  invitației  acesteia de a petrece împreună această zi, la un restaurant.

Vremea nefavorabilă nu a constituit un impediment, invitația fiind onorată: luni, 07 martie 2022, însoțite de personalul de serviciu,  persoanele vârstnice deplasabile de la Centrul Oncești, având vârste cuprinse între 65 și 90 de ani, au mers la un restaurant din Giurgiu unde, pentru câteva ore, au simțit că este sărbătoare.

„În urma vizitelor făcute la Centrul din Oncești m-am atașat de  acești bunici si am încercat să îi ajut. Această activitate are loc în sprijinul unor oameni deosebiți, în colaborare cu  Asociația  Dar Autentic. La acest grup s-au alăturat persoane din toate categoriile sociale dornice să ajute. Lor le datorăm acest eveniment, prin care sărbătorim  8 Martie  și 9 Martie alături de bunicii din Oncești”, a declarat doamna Mihaela Covțun.

Mărțișoarele și buchetele de flori oferite de Răzvan Covțun din partea Asociație Dar Autentic precum și meniul din care nu a lipsit tortul festiv au marcat momentele din cadrul acestui eveniment, care a adus multă emoție, bucurie în suflete și zâmbete pe chipurile  sărbătoriților. Mărtișoare și lalele  au oferit de asemenea și seniorii din centru tuturor doamnelor prezente la eveniment; din partea persoanelor vârstnice, doamna Mihaela  Covțun a primit un frumos șal roșu, împletit de o doamnă beneficiară de servicii sociale în centrul din Oncești.            Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, instituție în subordinea căreia se află centrul pentru persoane vârstnice Oncești, adresează  mulțumiri  tuturor persoanelor implicate în organizarea acestui eveniment desfășurat în beneficul persoanelor vârstnice instituționalizate.

Denisa Cristescu,

Consilier D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .