Reclamă gratuită „Ana şi Cornel”

  • Eveniment
  • 4 Iulie 2017
  • Nici un comentariu
  • 105
  • 3 minute de citit

În urmă cu vreo zece zile nu auzisem în viaţa mea de magazinul „Ana şi Cornel”, până când un prieten bun mi l-a recomandat. I-am spus că stau în celălalt capăt al oraşului şi că ne aflăm şi în momentul discuţiei în celălalt capăt al oraşului. Aşa că, oricât de bună ar fi costiţa, scăriţa sau orice altceva, fiind doar posesor de picioare şi nu şi de auto, îl cred, dar nu cred că merită efortul. S-a oferit să mă ducă la magazin, pe Tineretului de unde, „pe bune”, am cumpărat cea mai bună costiţă afumată din ultimii ani. A fost un deliciu făcută cu varză.

A doua zi m-am lăudat unui priten că am descoperit un „magazin bun” pe Tineretului. Soţia prietenului, mai în temă, m-a întrebat „Ana şi Cornel”? În primă fază „m-am dezumflat că nu vând eu pontul” apoi am fost mulţumit că am o confirmare a calităţii şi din altă sursă.

Astăzi, cătrănit că a trebuit să fac pe jos vreo 7 kilometri pentru o semnătură, am văzut, vis a vis, de Autogra Giurgiu, un individ care se apucase să facă grătar pe marginea carosabilului sau aproape de aceasta. Nervos şi obosit cum eram am, înjurat „tupeul” unei anumite etnii, am înjurat în gând şi am trecut mai departe. Câţiva metri! Pentru că din aceleşi motive, m-am hotărât să mă întorc, să fac o „poză” şi de-al dracului „să-l dau la ziar pe nesimţit”.

Acum, focusat profesional, am scos nasul din pământ, am văzut, un şorţ roşu personalizat şi am privit şi în dreapta. Surpriză! Baloane şi o firmă! „Ana şi Cornel” şi-au deschis magazin şi erau în plin proces de promovare (bănuiec că legal).

Cum eram prea supărat pe căldură şi „scărpinat asfaltul” am trecut mai departe, cu gândul că şi mâine vor fi tot acolo.

În lungul meu drum spre casă mi-am zis că, totuşi, oamenii merită tot respectul dacă-şi vor păstra standardele de calitate. Până una alta, au un cec în alb din partea publicaţiei „Obiectiv Giurgiu”. Căutaţi-i în Piaţa Gării nr. 4 (pe colţ, vis a vis de Autogară).

Ioan Mănăilă

 

P.S. Nu-mi „umpleţi frigiderul cu comentarii” pentru că e „ pe bune”. Nu-i ştiu pe proprietari, patroni, administratori, vânzători…

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .