„Prin simpatie” tot PNL-ul a fost lovit de la sursa Anton?

La Consiliul Judeţean Giurgiu, unde după alegerile locale repartiţia de aleşi s-a împărţit  în trei, ca şi la municipiu – PSD, ALDE, PNL – liberalii sunt ca soldatul ală japonez uitat într-o insulă şi se luptă cu fantomele pe-al căror  steag nu este un soare.  În CJ Giurgiu absolut nimic nu este în regulă din punct de vedere al liberalilor şi se votează împotriva  a  99 la sută dintre proiecte. Ceea ce nu se întâmplă la municipiu (dar ăsta este un alt subiect).

Până la urmă votul liberalilor nici că ar conta în aritmetica politică (nu te poţi opune majorităţii PSD+ALDE), dar ar da bine să vii cu argumente solide sau cu o variantă mai bună a unui proiect de hotărâre, nu să te uiţi tot timpul spre camerele de filmat, din vizionarea înregistrărilor făcute de acestea urmând să te judece Marin Anton la partid.

Uşor de ales un exemplu: consilierii liberali au votat astăzi (miercuri, 20 septembrie) împotriva unui proiect de hotărâre prin care o firmă privată solicita licenţă de transport SPECIAL pentru elevii din zona Bolintin Vale (unul dintre cele mai mari licee din ţară din punct de vedre al numărului de elevi).

În cazul ăsta, zic eu, ca observator „bătrân” al şedinţelor CJ, bine că nu a contat votul liberalilor.

Un vot venit ca şi cum toţi erau supăraţi „prin simpatie” (termen militar folosit cel mai adesea atunci când materialul exploziv provoacă, accidental, explozii în lanţ) de ce declară liderul lor, Marin Anton, că ar fi păţit la sfârşit de sătămână.

Şi dacă Anton ar vea dreptate, ce vină au elevii care vor să meargă la şcoală, la Liceul din Bolintin?

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .