PRIMĂRIA GIURGIU ÎNCEPE MONTAREA DISPOZITIVELOR PENTRU DEZINFECTARE LA INTRĂRILE SCĂRILOR DE BLOC

Având în vedere art.6, alin. 1  din Ordonanța militară nr.4/29.03.2020 privind asigurarea montării de dispozitive cu soluții dezinfectante la toate intrările blocurilor de locuințe, Primăria municipiului Giurgiu a demarat montarea acestor dispozitive de dezinfectare, tip covoraș, impregnat cu soluție de Hipoclorit.

De asemenea, vor fi distribuite responsabililor de scări câte 1 litru de substanță dezinfectantă Hipoclorit, concentrație 1:50 l apă pentru umezirea periodică a covorașului și 1 l dezinfectant Septol, concentrație 1:100 l apă, pentru dezinfectarea scărilor și a balustradelor.

Dispozitivele pentru dezinfectat vor fi prinse, începând cu data de 3 aprilie 2020, în dibluri și holtzsuruburi la intrările în scările de bloc, de către echipe formate din personalul societăților subordonate Primăriei și Consiliului Local.

Primăria municipiului Giurgiu mulțumește tuturor locatarilor pentru înțelegere și pentru disponobilitatea de care dau dovadă în ceea ce privește folosirea substanțelor dezinfectante.

PENTRU ADMINISTRAȚIA LOCALĂ DIN GIURGIU, SĂNĂTATEA CETĂȚENILOR ESTE PE PRIMUL LOC!

PROTEJÂNDU-TE PE TINE, ÎI PROTEJEZI ȘI PE CEILALȚI!

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .