Primăria Giurgiu a primit finanţare europeană pentru încă un proiect important

  • Administraţie
  • 16 Septembrie 2021
  • Nici un comentariu
  • 205
  • 2 minute de citit

La începutul acestei săptămâni Contractul de finanțare pentru lucrările de eficientizare energetică la Liceul Tehnologic ”Ion Barbu” a fost semnat, ceea ce dă cale liberă investiţiei.

Liceul Tehnologic ”Ion Barbu” va intra într-un amplu proces de reabilitare și modernizare, grație proiectului „Lucrări de intervenții pentru creșterea performanței energetice: Liceul Tehnologic Ion Barbu și Școala Gimnazială arondată Savin Popescu, din Municipiul Giurgiu”.

Proiectul vizează: Lucrări de reabilitare termică a anvelopei; Lucrări de reabilitare termică a sistemului de încălzire; Instalarea unor sisteme alternative de producere a energiei; Lucrări de reabilitare/ modernizare a sistemelor de climatizare – ventilare natural; Lucrări de reabilitare/ modernizare a instalației integrată de iluminat a clădirii; Lucrări de management energetic.

Valoarea totală a cererii de finanțare pentru proiectul reiterat, este în valoare de 6,491,806.71lei (inclusiv TVA).

Finanţarea nerambursabilă acordată prin FEDR şi Bugetul de stat reprezintă 98 % din total cheltuieli eligibile, în valoare de 5,775,328.51 lei inclusiv TVA. Contribuția proprie înproiect a UAT Municipiul Giurgiu reprezintă achitarea tuturor cheltuielilor neeligibile în valoare de 598,614.35 lei inclusiv TVA, cât și contribuția de 2% din cheltuieli eligibile în valoare de 117,863.85 lei inclusiv TVA.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .