Conducerea municipalităţii giurgiuvene a avut astăzi în vizită un grup de copii deosebiţi, prin nevoile lor şi prin sistemul de educaţie în care sunt înscrişi. De altfel, executivul Primăriei Giurgiu este foarte activ în ceea ce priveşte tineretul fie prin iniţiative proprii, dar şi prin prezenţa la toate acţiunile acestora, indiferent de natura lor.

Astăzi, 20 de elevi ai Școlii Speciale din municipiul Giurgiu au vizitat sediul Primăriei. Aceștia au fost întâmpinați de administratorul public, Ionel Muscalu și de primarul Adrian Anghelescu.

Copiilor le-au fost prezentate birourile unde funcționarii publici își desfășoară activitatea, birourile viceprimarilor, al primarului, al administratorului public, ”Casa Căsătoriilor” și nu în ultimul rând, sala de ședințe – locul în care aleșii locali sunt convocați pentru aprobarea proiectelor de hotărâre.

Primarul a pregătit pentru toții elevii eșarfe – tricolor, semnul distinctiv al unui edil și i-a invitat să ia locul în scaunul de la biroul de lucru. Vizita copiilor s-a încheiat în sala de ședințe, acolo unde fiecare a avut ocazia să se pună în locul primarului, al viceprimarilor și al consilierilor locali, primind din partea gazdelor cadouri care să le amintească de vizita în Primărie.