Lucrări planificate sau neplanificate, avarii şi intervenţii în reţelele de apă sau canalizare, sprijin la nevoie pentru unitatea de Pompieri, niciun utilaj staţionat în curtea societăţii ci toate pe teren- cam aşa arată o zi plină pentru lucrătorii de la Apa Service Giurgiu.

Operatorul regional a finalizat recent reabilitarea reţelei de canalizare menajeră pe strada Salciei, lăsând drum liber utilajelor să  asfalteze această stradă centrală. Chiar astăzi Apa Service are planificată o intervenţie în Piaţa Centrală pentru schimbarea unor conducte şi racorduri, intervenţie care va necisita întreruperea, pentru scurt timp, a alimentării cu apă în zonă. Urmează decolmatarea bazinului de stocare a apei pluviale din strada Berzei şi, desigur, intervenţiile zilnice la solicitările dispeceratului societăţii.

Revenim cu amănunte despre activitatea noastră, într-o rubrică pe care dorim să o permanentizăm: “O săptămână plină pentru APA SERVICE”- iar dvs., clienţilor noştri, o zi liniştită vă dorim şi apă sănătoasă la robinete!

Conducerea Apa Service S.A.