Într-o partidă contând pentru runda cu numărul 1din play-off, Liga 1, Universitatea Craiova s-a impus cu 1-0 în fața celor de la Astra Giurgiu.

Cel care a făcut diferența  a fost Alexandru Mitriță, care a reluat din marginea carelui mic o pasă a lui Mateiu, după o acțiune inițiată pe dreapta de Băluță.

„Craiova a controlat jocul, dar noi ne-am făcut treaba defensiv, cu una-două excepții și aici includ și faza golului. Este greu să reușești ceva, dacă nu pui probleme ofensiv, pentru că e dificil să fii exact 90 de minute defesniv. Suntem puțin frustrați, pentru că dacă eram un pic atenți puteam evita primirea golului și plecam cu un punct”, a spus Edi Iordănescu.

Ioan Niculae a taxat imediat jocul echipei pe care o finanţează. Patronul campioanei din urmă cu două sezoane spune că Edward Iordănescu joacă la egal toate meciurile şi acest eşec i se poate imputa.

„Rezultatul se datorează lui Edi Iordanescu şi arbitrului Tudor. Edi Iordanescu văd că joacă tot la 0-0 şi în playoff…”, a spus patronul Astrei, la finalul meciului.

„U“ Craiova: Mitrovic – Popa, Kelic, Ferreira – Martic, Santos (’79, Mateiu), Zlatinski, Briceag – Bărbuț (’53, Băluță), Gustavo (’75, Burlacu), Mitriță. Antrenor: Devis Mangia

Astra: Ivanov- Iordache, Da Silva, Bejan, Stan – Seto (’83, Moise), Mrzljak – Gheorghe (’88, Culda), Matei, Buș – Urko Vera (’66, Abang).

Antrenor: Edi Iordănescu