Lecţie despre apă în faţa a sute de elevi, la Şcoala „Academician Marin Voiculescu”

„Poate că nu suntem capabili să pregătim viitorul pentru copiii noștri, dar putem, cel puțin, să ne pregătim copiii pentru viitor”

Ne dorim copii sănătoși, dar și responsabili, în special când vorbim despre cea mai importantă resursă-APA.

Compania Apa Service Giurgiu a pornit într-o călătorie, în lumea copiilor, în școlile din Giurgiu, pentru a le oferi viitorilor adulți informații prețioase despre apă, mediu și petrecerea timpului liber într-un mod sănătos.

Suntem surprinși de fiecare dată de reacțiile copiilor, de răspunsurile lor și de spontaneitatea specifică vârstei.

La Școala Gimnazială „Academician Marin Voiculescu”, aproximativ 300 de copii din clasele a V-a și a VI-a au avut parte de o oră altfel, în centrul atenției fiind apa, valorile și anomaliile ei, care fac adevărate minuni ce întreţin viaţa.

Le-am vorbit și despre sistemul de canalizare, despre ce NU trebuie să aruncăm în toaletă, dar și despre poluare și modalități de economisire a apei.

Așa am aflat, de la copii, că Dumnezeu și Elon Musk poluează apele, că apa de la robinet vine din oceane, că ”mami” aruncă părul de pe perie în toaletă, că mărul este făcut din zeamă sau că apa pe care o bem trebuie să aibă …20 de grade.

Călătoria Apa Service Giurgiu în școlile din oraș – un proiect foarte îndrăgit de copii, continuă, povestea merge mai departe.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .