Preşedintele CJ Giurgiu, Marian Mina s-a alăturat protestului salariaţilor DGASPC Giurgiu

Președintele CJ, Marian Mina s-a aflat astăzi alături de angajații DGASPC Giurgiu care au protestat pentru neplata salariilor de două luni, situație dramatică pentru ei, mai ales că se preconizează ca nici luna aceasta să nu fie alocați banii pentru salariie restante.

„Din păcate este o situație gravă pe care noi am anticipat-o din momentul în care am văzut bugetul repartizat județului Giurgiu. La sfârșitl lunii ianuarie am făcut prima adresă către Prefectură în care am informat că, la sfârșitul lunii aprilie, vom rămâne fără bani de salarii la DGASPC. Nu ne-a luat nimeni în seamă ba, mai mult, suntem acuzați că noi, Consiliul Județean, am fi de vină că nu alocăm banii.

Noi nu avem venituri proprii suficiente pentru a acoperi aceste cheltuieli iar lucrul ăsta este știut.

Fără o rectificare bugetară, de luna viitoare toate direcțiile subordonate CJ, vor fi în aceeași situație.

Nu mai avem bani la Consiliul Județean pentru nimic. Am înțeles situația referitoare la epidemia de Covid-19 și am alocat sume importante pentru sistemul de sănătate, cu promisiunea fermă din partea Guvernului că ne vom primi banii înapoi. Am rămas cu promisiunea, pentru că, nici până astăzi, nu am primit vreun ban.

Niciodată nu a mai fost o astfel de situație ca autoritățile locale și județene să se afle în pragul falimentului la jumătatea anului.”,  a mai declarat președintele CJ, Marian Mina.

 

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .