Invitaţie la acţiune de ecologizare în municipiul Giurgiu, de Ziua Internaţională a Dunării

  • Social
  • 27 Iunie 2019
  • Nici un comentariu
  • 207
  • 2 minute de citit

Giurgiu va avea loc actiunea de ecologizare desfășurată de autoritatile locale si Sambata, 29 iunie, de Ziua Internațională a Dunării, incepand cu ora 9,00, in municipiul judetene an de an în parteneriat cu Asociația ”Prietenii de lângă tine”, destinată igienizării malurilor Dunării. Anul acesta, la actiunea de colectare a deseurilor vor fi prezenti si cei de la MaiMultVerde.

Ca si in anii trecuti, sute de voluntari și-au anunțat deja prezența  la acțiunea de colectare a deșeurilor de pe malul Dunării.

Daca si tu crezi in frumusetea Dunarii si ca viitorul depinde de noi, vino sambata, incepand cu ora 9,00, pentru a fi si tu prietenul Dunarii. Zona de ecologizare este urmatoarea: Canalul Cama, Canalul plantelor, plaja veche de la fosta fabrica de zahar, piciorul podului.

Pe langa actiunea de ecologizare, Proiectul “Prietenii Dunării “ inseamna campanii de educatie ecologica si un concurs de inot devenit deja, tradite .
Prin aceste activitati, Asociatia „Prietenii de langa tine”continua traditia inceputa in 2014 (in calitate de initiator si organizator „Lets do it, Danube!” ) de constientizare a importantei fluviului Dunarea pentru comunitate.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .