„Grupul oamenilor de bine”, alături de copii şi bătrâni

  • Social
  • 21 April 2022
  • Nici un comentariu
  • 86
  • 3 minute de citit

13 case de tip familial din municipiul Giurgiu și Centrul pentru persoane vârstnice din localitatea Oncești, structuri rezidențiale aflate în subordinea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, vor primi sâmbătă, 23 aprilie 2022, vizita unui grup de giurgiuveni inimoși, însoțiți de reprezentanți ai Asociației „Dar Autentic”.

Cu o zi înainte de sărbătoarea Paștelui, aceștia le vor aduce celor 131 copii aflați în plasament de tip rezidențial în casele de tip familial și celor 31 persoane vârstnice instituționalizate în centrul din Oncești, torturi, cozonaci, produse de patiserie și sucuri. La rândul lor, copiii talentați din casele de tip familial se pregătesc pentru primirea oaspeților confecționând obiecte decorative  pe care le vor dărui celor care îi vor vizita.

„Aceste activități sunt susținute de oameni minunați, uniți într-un grup, „Grupul oamenilor de bine”. Nu ne cunoaștem fizic toți, dar am derulat multe activități împreună, uniți doar de dorința de a face bine. De când ne-am alăturat în această formulă am derulat mai multe acțiuni caritabile și nu ne vom opri aici. Le mulțumesc acestor oameni altruiști, cu principii sănătoase, solidari, pentru implicare. Oricine dorește poate veni alături de noi!”, a declarat doamna Mihaela Covțun, inițiatoarea acestei acțiuni caritabile.

Conducerea Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu  adresează mulțumiri tuturor celor implicați în această acțiune, pentru altruism și generozitate.

Denisa Cristescu

Consilier  D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .