GLAC Giurgiu-Ruse, activităţi din ce în ce mai complexe

Grupului Local al Reprezentanţilor Agricultorilor din Judeţul Giurgiu şi Districtul Ruse s-a reunit joi în cea dea doua şedinţă din acest an şi prima sub preşedinţia (rotativă) vicepreşedintelui Lucian Corozel. Întîlnirea a fost găzduită de oraşul De mogili, situat la aproximativ 30 de kilometri de capitala Districtului, Ruse.

Pe ordinea de zi a fost înscris ca subiect unic, dar şi în premieră, prezentarea, dar şi dezbaterea unui subiect aprope exclusivist privind „Utilizarea uleiurilor esenţiale în diferitele sectoare ale industriei- parfumerie, farmaceutică” Subiectul nu a fost întâmplător, în De mogili funcţionaând o fabrică de parfumuri – „Martinez”, cu o vastă reţea de distribuţie în toată Bulgaria.  Tot sub patronajul şi sub conducerea aceleeaşi echipe manageriale, tânără şi ambiţioasă, în localitate mai funcţionează şi o fabrică de nasturi – „Meo Buttons”, pe care delegaţia română a avut ocazia să o viziteze.

La întrunire au participat şi prefectul şi subprefectul Districtului Silistra, care în urmă cu o lună şi-au manifestat intenţia de a se aflia la Glac-Giurgiu-Ruse.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .