ENEL anunţă că va întârzia cu emiterea facturilor

  • Administraţie
  • 10 Octombrie 2022
  • Nici un comentariu
  • 261
  • 3 minute de citit

Compania Enel distribuţie a anunţat oficial că va întârzia cu emiterea facturilor până va reuşi să-şi modifice programele informatice în acord cu noile prevederi legale. În acest sens, Enel a emis ururmătorul comunicat:

“Bun găsit,

Noi modificări legislative au intrat în vigoare începând cu data de 1 septembrie 2022. Ele completează măsurile dedicate pieței energiei electrice și gazelor naturale prevăzute de O.U.G. nr. 27/2022, cu modificările și completările din O.U.G. 119/2022, aplicabile perioadei 1 septembrie 2022 – 31 august 2023.

Pentru ca tu să regăsești pe factura ta măsurile de sprijin prevăzute prin O.U.G. 119/2022, este necesar ca noi, furnizorul tău de energie electrică și gaze naturale, să le implementăm în sistemele noastre informatice.

Ca urmare, facturile aferente consumului de energie electrică și gaze naturale începând cu 1 septembrie vor fi emise după finalizarea integrării modificărilor în sistemul informatic, ceea ce ar putea duce la emiterea cu întârziere a acestora. Estimăm că vor ajunge la tine începând cu mijlocul lunii octombrie.Ne cerem scuze pentru eventualele întârzieri și te invităm să citești informații despre cele mai recente modificări legislative pe www.enel.ro/Noutati-Legislative”.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .