Edi Iordănescu a plecat de la Astra

  • Sport
  • 3 April 2018
  • Nici un comentariu
  • 149
  • 2 minute de citit

Edi Iordănescu nu mai e începând de luni antrenorul Astrei Giurgiu, în urma unui comunicat de presă apărut pe site-ul Astrei Giurgiu. Cele două înfrângeri (0-2 cu Viitorul şi 0-1 cu CS U Craiova), dar şi atitudinea luată în faţa patronului Ioan Niculae au şters cu buretele calificarea nesperată în play-off.

Iordănescu junior a fost cel care a cerut rezilierea înţelegeri. Se pare că între antrenor şi conducerea clubului nu a mai existat nicio cale de comunicare după episoadele în care finanţatorul a criticat public echipa şi, mai mult, antrenorul a fost nemulţumit din pricina neîndeplinirii promisiunilor legate de bonusuri.

Ioan Niculae nu a plătit fotbaliştilor restanţele, iar jucătorii Astrei au ameninţat în repetate rânduri că nu se vor mai prezenta la antrenamentele echipei.

Clubul a confirmat despărţirea de fiul fostului selecţioner: „În urma unei analize a situaţiei actuale, AFC Astra Giurgiu şi antrenorul Edward Iordănescu au decis astăzi rezilierea de comun acord a angajamentului pe care tehnicianul îl avea cu clubul nostru. Îi urăm mult succes în continuare, în cariera sa, domnului Iordănescu şi îi mulţumim pentru munca depusă în acest sezon la clubul Astra”

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .