Duel Giurgiu – București , în barajul pentru promovarea în Liga a 3-a

  • Sport
  • 5 Martie 2018
  • Nici un comentariu
  • 151
  • 2 minute de citit

Pentru a promova în Liga a 3-a, campioana Ligii a IV-a din udețul Giurgiu trebuie să treacă de  câștigătoarea Ligii a IV-a din București, după toate probabilitățile Steaua București(campioana turului, cu 3 puncte avans), în barajul programat în dublă manșă, în 16 și 23 iunie, conform tragerii la sorți ce a avut loc  la FRF.

CSM Dunărea Giurgiu sau Argeşul Mihăileşti, care acum conduc seriile din Giurgiu şi sunt favorite să devină campioane  Între cele două formaţii din Giurgiu se va disputa un playoff pentru accederea la baraj.

În această ediție, Federația Română de Fotbal a decis să schimbe sistemul de tragere la sorți a jocurilor de baraj, campioanele județene fiind împărțite în 7 regiuni, pe criterii geografice.

Reprezentanta județului Giurgiu ,face parte din Regiunea 6, Sud, din care mai fac parte judeţele Călăraşi,  Ialomiţa, Bucureşti, Ilfov, Prahova. Dubla manșă de promovare în eșalonul trei este prevăzută în 16 iunie (ora 18.00, turul), respectiv 23 iunie (ora 17.30, returul), când cele 42 de campioane județene vor juca pentru 21 de locuri promovabile.

Campioana judeţului Ialomiţa va juca împortiva campioanei judeţului Ilfov, iar

Campioana judeţului Călăraşi va juca împortiva campioanei judeţului Prahova.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .