DGASPC Giurgiu se dotează cu mijloace proprii de luptă împotriva COVID-19

  • Social
  • 23 Martie 2021
  • Nici un comentariu
  • 105
  • 3 minute de citit

Un program finanţat sută la sută de Fondul European de Dezvoltare Europeană la care a aplicat şi Consiliul Judeţean Giurgiu în Parteneriat cu DGASPC Giurgiu se află în această perioadă în faza de implementare ce va fi finalizată până în luna decembrie a acestui an.

Proiectul „Management eficient anti-COVID la nivelul DGASPC Giurgiu – MACOV” derulat de Consiliul Judeţean Giurgiu în parteneriat cu Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Giurgiu, se află în prezent în implementare.

Pentru îndeplinirea obiectivului general al proiectului, de consolidare a capacității de gestionare a crizei sanitare COVID-19 de către D.G.A.S.P.C. Giurgiu, prin achiziţionarea de echipamente/aparatura, materiale sanitare, materiale şi echipamente individuale de protecţie, pentru angajaţii D.G.A.S.P.C. Giurgiu și pentru beneficiarii de servicii sociale din judeţul Giurgiu, proiectul prevede activităţi privind dotarea D.G.A.S.P.C. Giurgiu pentru protejarea împotriva infectării cu virusul SARS-CoV-2 şi limitarea răspândirii acestuia.

Astfel, până la această dată, centrele din cadrul D.G.A.S.P.C. Giurgiu au fost dotate cu termometre infraroşu non-contact, teste rapide SARS-CoV-2, dezinfectanţi, încălţătoare automate de botoşi şi tuneluri de decontaminare.

Proiectul are un buget total de 4.334.566,70 lei (4.034.369,64 lei Consiliul Judeţean Giurgiu şi 300.197,06 lei D.G.A.S.P.C. Giurgiu).

Rata de finanţare din Fondul European de Dezvoltare Regională: 100% Proiectul este implementat în perioada: 22.07.2020 – 31.12.2021.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .