„Democraţia nu înseamnă amestec de doctrine şi nici puterea absolută” susţine candidatul PUSL la Primăria Giurgiu, Liliana Ciobanu

  • Politic
  • 11 Mai 2024
  • Nici un comentariu
  • 71
  • 2 minute de citit

Liliana Ciobanu, preşedintele organiuazaţiei judeţene a Partidului Umanist Social-Liberal (PUSL) şi candidat la Primăria Giurgiu, Liliana Ciobanu, a declarat la începutul campaniei electorale că partidele mari din judeţ, cu referire la PSD şi PNL au „dislocat” candidaţii partidului pe măsură ce aceştia îşi doreau să candideze.

„Partidul este destul de începător, să spun aşa, pe piaţa publică, dar asta nu înseamnă că nu avem curaj să mergem înainte. Am încercat să legăm ceva şi în judeţ, din păcate, destul de puţin, nu pentru că nu am fi găsit oameni, i-am găsit, dar pe măsură ce îi găseam, aveau grijă alţii mai mari să-i disloce. Totuşi, am reuşit să depunem liste complete la CJ, la CLM, candidat la preşedinţia CJ, în persoana domnului Constantin Buduru, de asemenea avem liste complete de consilieri şi la municipiul Giurgiu, candidat la Primăria municipiului Giurgiu, subsemnata Liliana Ciobanu, şi avem candidaţi la primărie şi liste de consilieri la Comana, Hotarele, Joiţa şi Ulmi” a declarat Liliana Ciobanu.

Liderul PUSL a făcut referire şi la alianţa electorală PSD-PNL pe care nu o vede cum îşi va susţine campania.

„PSD şi PNL s-au împletit pe europarlamentare, eu nu îi văd cum vor face campanie, când vor striga: Jos PSD! Sus PNL! şi invers: Sus PSD! şi Jos PNL! Noi am fugit de încrengătura asta care nu se mai numeşte doctrină. Din păcate, tot ce înseamnă democraţie este pe cale de a fi terminat, democraţia nu înseamnă puterea absolută, nu înseamnă amestec de doctrine! Şi eu am făcut parte din PSD, dar am plecat de acolo când, tot aşa, s-au unit cu PNL”., a  mai spus Ciobanu.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .