Cupa My wishes Giurgiu şi-a desemnat câştigătorii

  • Sport
  • 14 Septembrie 2021
  • Nici un comentariu
  • 116
  • 6 minute de citit

Competiția sportivă, Cupa My wishes Giurgiu, organizată de Consiliul Județean Giurgiu în pateneriat cu Asociația My Wishes a reunit, la prima ediție, pe tablourile de joc din cele 2 zile competiționale, 11-12 septembrie 2021, 67 de participanți.

Consiliul Județean Giurgiu a asigurat cadrul propice pentru ca micii sportivi, campioni în devenire să își pună la încercare tehnica și fair play-ul și a recunoscut, promovat și validatperformanța acestora în cadrul festivității de premiere prin oferirea de cupe, medalii și echipament sportiv.

Performanța viitoare a campionilor și finaliștilor, dar și a tuturor participanților a fost sprijinită de partenerii Consiliului Județean Giurgiu: Happy Camps a oferit câștigătorilor vouchere în tabăra de tenis, dar și discounturi pentru toți participanții în taberele Happy Camps, iar tenisshop.ro a oferit vouchere pentru achiziționarea de echipament sportiv și/sau accesorii sportive.

Partenerul Asociația MyWishes a întărit eforturile Consiliului Județean Giurgiu prin asumarea rolului de coordonator tehnic/organizator al competițiilor sportive organizate în sistem tenis 10. De asemenea, Asociația My Wishes a asigurat expertiză tehnică prin antrenorii și arbitrii proprii și a contribuit, deopotrivă, la premierea tuturor participanților prin sponsorii Beyus, Klintensiv, Evident Grup și Orbico. Partenerul MPG tenis10 a susținut eforturile coordonatorului tehnic prin gestionarea înregistrării în sistem online și a tablourilor de concurs. Totodată, prin intermediul sponsorilor de sistem au fost acordate pachete de participare tuturor competitorilor.

Motivarea competitorilor a fost asigurata de către instituțiile care s-au alăturat pe parcurs competiției sportive Cupa MyWishes Giurgiu 2021: Biblioteca Județeană Giurgiu prin asigurarea de cărți tematice și nu numai, și Apa Service Giurgiu prin asigurarea unui fresh corner pentru rehidratarea competitorilor și participanților. Partenerul Primăria Municipiului Giurgiu a asigurat imortalizarea tuturor emoțiilor, profesionalismului și fair play-ului de care au dat dovada competitorii pe teren.

Siguranța competitorilor și a participanților a fost asigurată prin intermediul Inspectoratului Județean de Jandarmi, Serviciului Județean de Ambulanță, Spitalului Județean de Urgență Giurgiu, care au susținut eforturile Consiliului Județean Giurgiu.

Câștigătorii competițiilor din 11.09.2021

Roşu (până la 8 ani): Locul 1: David Biarlan; Locul 2: Ema Ioana Pop; Locul 3: Andrei Cristea

Locul 4: Ioan Cristian Cot

Verde băieți (până la 12 ani): Locul 1: Marius Cot; Locul 2: Matei Croitoru; Locul 3: Luca Andrei; Locul 4 Patrik Trapadus.

Locul 4: Patricia Trepăduș.

Verde fete: Locul 1: Eva Iancu; Locul 2: Eva Alexa Dumitru; Locul 3: Ilinca Maria Oproiu; Locul 4: Ilinca Nita

Câștigătorii competițiilor din 12.09.2021

Portocaliu băieți (până la 99 ani): Locul 1: Alexandru Hortopa; Locul 2: Rares Bogdan Cristache; Locul 3: Bogdan Frujina; Locul 4: Stefan Cornea.

Portocaliu fete:Locul 1 : Daryela Preda; Locul 2: Ingrid Alexandru; Locul 3: Antonia Evdochimov; Locul 4: Maria Gabriela Ganta.

Galben fete (până la 10 ani):Locul 1: Carla Ferullo; Locul 2: Daria Ioana Anghelescu; Locul 3: Diana Andreea Voicu; Locul 4: Carina Voicilă.

Galben băieți: Locul 1: Luca Stefan Biță; Locul 2: Sebastian Andrei Udrea; Locul 3: Teodor Pană; Locul 4: George Petrică Grasu.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .