Crosul internaţional Free Spirit Run Giurgiu-Ruse s-a amânat din cauza situaţiei epidemiologice

  • Administraţie
  • 14 Septembrie 2021
  • Nici un comentariu
  • 100
  • 3 minute de citit

Comitetul de organizare a crosului Free Spirit Run Giurgiu-Ruse a decis amânarea celei de-a cincea ediții, având în vedere caracterul transfrontalier, restricțiile de la granița româno-bulgară și condițiile speciale impuse de pandemia Covid 19.

Pentru siguranța participanților, a organizatorilor și pentru evitarea unor situații neplăcute legate de costuri, timpi de așteptare, acces limitat, a fost luată această decizie de amânare și comunicată pe pagina evenimentului, dar și pe site-ul oficial.

Faptul că peste 100 ce participanți au ales să se înscrie la acest eveniment, chiar și aflat sub semnul întrebării, este dovada clară că Free Spirit Run a devenit un cros de notorietate, bine văzut și care aduce celor două orașe înfrățite un plus la capitolul imagine și cooperare.

Atât reprezentanții de la Giurgiu cât și cel de la Ruse mulțumesc colaboratorilor, autorităților implicate, sponsorilor și îi așteaptă să le fie alături la ediția a V-a, ce urmează să fie stabilită la momentul oportun!

În acest sens, persoanele înregistrate își pot păstra locul, iar înregistrarea rămâne deschisă și gratuită accesând linkul  http://run.ruse-giurgiu.eu/ro/inregistrare/

(sursa foto Giurgiu Net)

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .