La Consiliul Judeţean omul sfinţeşte…investiţiile

La sfârşitul lunii aprilie, scriam despre o inspecţie făcută de preşedintele Consiliului Judeţean, Maria Mina, la faţa locului pentru averifica stadiul lucrărilor la obiectivul de investiţii „Reabilitare drum judeţean DJ 412”.

Preşedintele Marian Mina a verificat stadiul lucrărilor de reabilitare şi modernizare a DJ 412 pe porţiunea Ogrezeni- Malu Spart, efectuate cu fonduri din cadrul Programului PNDL II şi s-a declarat mulţumit că lucrările sunt în grafic.

La mai puţin de două săptămâni, a fost rândul vicepreşedintelui Consiliului Judeţean, Lucian Corozel, să facă o vizită în teritoriu, de data aceasta pentru a participa la măsurătorile pentru proiectul tehnic al altor porţiuni de drumuri judeţene.

Pe 10 mai, vicepreşedintele Corozel s-a deplasat în teren împreună cu proiectantul pentru elaborarea proiectului tehnic al lucrării „Reabilitare drum județean DJ 412 A” și reprezentantul constructorului pe DJ 412 A de la Adunatii-Copaceni (DN5) până la Mihăilesti (DN6), pentru efectuarea de măsurători.

Reamintim că Proiectul este finanțat cu fonduri europene nerambursabile în cadrul programului transfrontalier Interreg Romania-Bulgaria V-A, exercițiul financiar 2014-2020.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .