CJ Giurgiu a făcut o nouă achiziţie pentru îmbunătăţirea infrastructurii rutiere

Consecvent programului de guvernare locală pe care o anunţa în urmă cu patru ani, Consiliul Judeţean Giurgiu acordă prioritate maximă, alături de sănătate, infrastructurii de drumuri judeţene. După mai multe achiziţii de utilaje performante care să permită Direcţiei Judeţene de Transport, Admininistrarea Drumurilor şi Control Trafic să poată efectua lucrări în regie proprie, zilele acestea zestrea direcţiei de specialitate s-a îmbogăţit cu un nou utilaj performant.

Potrivit preşedintelui Marian Mina,  Consiliul Judeţean Giurgiu a achiziţionat, cu fonduri europene, un nou utilaj pentru Direcţia Judeţeană de Transport, Administrarea Drumurilor şi Control Trafic.

Este vorba despre o freză de asfalt, cu o valoare de peste 1,5 milioane de lei, în cadrul unui proiect european derulat împreună cu vecinii bulgari.

Cu gândul la economiile realizate, dar şi la calitatea lucrărilor, când acestea sunt efectuate în regie proprie, Marian Mina a declarat că, cităm “Sunt bucuros că am reuşit să cumpărăm acest utilaj care va îmbunătăţi activitatea DJT şi le urez spor la treabă colegilor mei!”

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .