Consilierii muncipali ALDE la raport

  • Politic
  • 9 Martie 2018
  • Nici un comentariu
  • 168
  • 2 minute de citit

Organizaţia municipală a ALDE a produs astăzi o noutate în istoria conferinţelor de presă a formaţiunilor politice din Giurgiu. Pentru prima oară consilierii municipali ai unui partid şi-au prezentat public raportul de activitate pe anul precedent, în cazul nostru 2017.

După cum se ştie, conform legislaţiei în vigoare, fiecare consilier local este obligat să depună la unitatea teritorială un raport de activitate. Acesta este înregistrat şi, mai nou, poate fi consultat pe site-ul primăriei respective. De regulă, rămâne literă moartă, acolo într-un fişier care nu interesează pe nimeni. De cele mai multe ori ascestea cuprind cifre seci şi anoste precum numărul de şedinţe la care consilierul a participat, numărul luărilor de cuvânt, etc.

Inedit a fost faptul că cei trei consilieri locali municipali ALDE – Alexandru Vladu, Gheorghe Gâdea şi Ionel Muscalu – au readus în atenţia presei o serie de aspecte din cadrul şedinţelor Consiliului Local Municipal Giurgiu, unde liberal-democarţii s-au abţinut sau au votat împotrivă şi, în unele cazuri, timpul le-a dat dreptate.

Dar, asupra unor cazuri concrete vom reveni. Până atunci consemnăm noutatea, care poate fi privită şi ca un semn de respect faţă de giurgiuveni.

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .