Conducerea “Apa Service“ SA constată cu îngrijorare că în ultima perioadă publicaţia electronică „GiurgiuPeSurse“ întreţine o campanie de presă îndreptată împotriva societăţii noastre, bazată pe speculaţii şi opinii neîntemeiate. Astfel, în data de 10 august a.c., publicaţia „GiurgiuPeSurse“ a postat în mediul electronic un articol în care sunt vehiculate afirmaţii neadevărate, în măsură să aducă un prejudiciu de imagine societăţii “Apa Service“ SA. Sub titlul “Liderii PSD nu scapă nici cu Ariel de directorul de la Apa Service“, publicaţia amintită afirmă, cităm: << La nemulţumirile liderilor PSD, se adaugă cele ale majorităţii cetăţenilor din judeţ. La pompele acestora curge un fluid ce poate face cu brio concurenţă înălbitorilor din comerţ: ”Nu bem din ea, nu o folosim la gătit, dar albeşte rufele atât de frumos! ”>>

Considerăm că aceste afirmaţii nefondate, speculative, sunt în măsură să dezinformeze cetăţenii judeţului şi să creeze o imagine falsă cu privire la calitatea apei potabile pe care “Apa Service” o distribuie către consumatori.

Prin acest intermediu precizăm că operatorul regional de apă şi canal “Apa Service” SA nu s-a confruntat cu situaţii în care calitatea apei să fie sub parametrii prevăzuţi de reglementările legale. “Apa Service“ Giurgiu este operator licențiat şi distribuie utilizatorilor săi apă a cărei calitate este supravegheată permanent prin proceduri tehnice riguroase, atât în laboratoarele proprii cât și împreună cu Direcția de Sănătate Publică Giurgiu. Apa potabilă consumată de utilizatorii noștri este sanogenă şi îndeplineşte condițiile de potabilitate prevăzute în lege.

Reamintim consumatorilor pe care-i deservim că buletinele de analiză a apei din reţelele pe care le deservim sunt publice şi pot fi regăsite pe site-ul societăţii, la adresa  apagiurgiu.ro,  capitolul CALITATEA APEI.

 

                   16 08 2017

Conducerea  „Apa Service” SA Giurgiu