Coafeze şi hair-stilişti au poposit la Căminul pentru bătrâni din Hotarele

  • Social
  • 7 Mai 2017
  • Nici un comentariu
  • 114
  • 2 minute de citit

Persoanele vârstnice instituționalizate în Centrul din localitatea Hotarele, județul Giurgiu, au avut parte de o surpriză la acest sfârșit de săptămână: în centru au fost prezenți coafeze și hair stiliști care i-au tuns pe domni și le-au tuns și coafat pe doamne.

Inițiativa aparține doamnei Maria Holtzhauser care, începând din luna martie a acestui an, la scurt timp după darea în folosință a centrului, a  organizat lunar activități caritabile pentru persoanele vârstnice instituționalizate.

Sâmbată, 6 mai 2017, coafezele și hair stiliștii și-au făcut cu bucurie timp, în afara programărilor la saloanele unde lucrează, pentru a se deplasa la Hotarele și pentru a-și  oferi gratuit serviciile persoanele vârstnice din centru, care au primit cu uimire și cu încântare această surpriză.

“Cel mai de preț lucru dăruit cuiva este timpul. Timp din viața ta pe care nu îl mai primești niciodată înapoi. Le-am făcut bătrânilor o zi de neuitat. O normalitate a noastră pentru ei este un lux. Nu ne vom opri aici. Vom reveni cu drag. Pentru că ne pasă. , a declarat doamna Maria Holtzhauser.

În plus, la acțiunea organizată sâmbătă de doamna Maria Holtzhauser, cei 20 beneficiari de servicii sociale din acest centru au primit alimente, dulciuri, un tort, fructe și flori. La eveniment fost prezent și preotul din localitatea Hotarele, Cazacu Adrian, care reprezintă o prezentă constantă în mijlocul persoanelor vârstnice din centru.

 

 

Denisa Cristescu

Consilier Relaţii cu mass-media

D.G.A.S.P.C. Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .