Centre de evaluare pentru pacienții depistați pozitiv COVID-19

Centrele de evaluare a stării de sănătate pentru pacienții depistați pozitiv COVID-19 vor fi disponibile începând cu data de 25 ianuarie 2022.
Bolnavii infectați cu virusul SARS-CoV-2 se vor putea prezenta în aceste centre fără bilet de trimitere, dar este necesară prezentarea dovezii confirmării infecției printr-un test antigen rapid sau test NAAT/RT-PCR.

Tratamentul antiviral este gratuit, în regim de spitalizare de zi, indiferent dacă bolnavul deține sau nu calitatea de asigurat medical. Pacienţii se pot prezenta în centrele de evaluare cu mașina personală, dacă dispun de aşa ceva. În caz contrar, pot solicita transportul către aceste centre echipajelor Serviciului de Ambulanţă.

La nivelul judeţului Giurgiu, centrul de evaluare pentru bolnavii infectați cu virusul SARS-CoV-2 va fi disponibil în cadrul Spitalului Judetean de Urgenta Giurgiu (adresa: Bulevardul Bucuresti 82, Giurgiu, program de lucru: 07:00-15:00, telefon: 0246211550).
În curând, va fi disponibil şi centrul de evaluare din cadrul Spitalului Orăşenesc Bolintin Vale din judeţul Giurgiu, acesta aflându-se la ora actuală în faza de amenajare.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .