Autoturism distrus într-un incendiu pe timp de noapte

  • Diverse
  • 11 Mai 2022
  • Nici un comentariu
  • 157
  • 3 minute de citit
Un autoturism a luat foc, azi-noapte, în localitatea Bolintin Deal. Acesta era staționat în apropierea unui depozit, iar un bărbat care asigura paza obiectivului a văzut incendiul și a sunat la 112.
La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului Bolintin Deal, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Mașina a fost cuprinsă de flăcări, iar când au ajuns pompierii aceasta ardea generalizat. Cel mai probabil, incendiul a fost provocat de un scurtcircuit (conductor, cablu electric defect sau neizolat corespunzător).
Infomare preventivă. Pentru a preveni astfel de evenimente, vă recomandăm respectarea următoarelor măsuri: verificaţi instalaţia electrică, astfel încât aceasta să nu prezinte cabluri neizolate; nu faceți improvizații la instalația electrică; asiguraţi-vă că echipamentele de iluminat electric nu sunt defecte sau neizolate; verificaţi dacă apar eventuale scurgeri de carburanți sau lubrifianți; verificați perioada de valabilitate a stingătorului din autoturism.

Compartimentul Informare și Relații Publice

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .