Astăzi, la Jandarmerie, evaluarea psihologică a candidaților pentru posturile vacante

  • Eveniment
  • 19 Ianuarie 2018
  • Nici un comentariu
  • 186
  • 2 minute de citit

Astăzi, 19 ianuarie are loc evaluarea psihologică a candidaţilor înscrişi la concursurile pentru ocuparea funcțiilor de ofiţer specialist I (consilier juridic) la compartimentul Juridic şi subofiţer tehnic principal la Serviciul Logistic, compartimentul Administrare Patrimoniu Imobiliar şi Protecţia Mediului.

Activitatea se va desfăşura la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu din şoseaua Bucureşti, nr. 57, astfel:

-Pentru funcţia de ofiţer specialist I (consilier juridic) evaluarea va începe la ora 09.00, iar accesul în sediul inspectoratului se va face începând cu ora 08.00;

-Pentru funcţia de subofiţer tehnic principal evaluarea va începe la ora 13.00, iar accesul va fi permis începând cu ora 12.30.

Candidaţii vor avea asupra lor cartea de identitate şi instrumente de scris de culoare albastră. Tabelele cu rezultatele evaluării psihologice vor fi afişate la avizierul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Giurgiu şi vor fi publicate pe pagina de internet a instituției, la secțiunea “carieră”.

La finalul etapelor de înscriere, 35 de candidați au îndeplinit condițiile legale pentru participarea la cele două concursuri care se vor desfășura în luna martie.

 

Compartimentul Informare, Relaţii Publice şi cu Publicul

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .