Asfalt și piatră spartă, în canalizări, rămase după lucrările de modernizare a unor străzi din Giurgiu

Recent, linia Videle și str. Cărămidarii Noi din municipiul Giurgiu au fost modernizate. În urma constructorilor, societatea Apa Service a fost nevoită să intervină pentru a  curăţa sistemul de canalizare, constatându-se că unele cămine sunt pline cu materiale de construcţii, deşi constructorul avea obligația să curețe căminele de resturile rezultate după încheierea lucrărilor.

Obligație nerespectată, motiv pentru care, Apa Service Giurgiu a intervenit zilele acestea pentru a desfunda şi curăţa aceste canalizări,  intervenție în timpul căreia au fost descoperite cantități mari de asfalt, piatră spartă, nisip și alte materiale similare care pun în pericol buna funcționare a sistemului de canalizare.

Apa Service Giurgiu atrage atenția societăților care efectuează lucrări de modernizare a străzilor din Giurgiu, să își ducă la îndeplinire obligația de a curăța căminele, pentru a nu exista riscul blocării acestora. Intervenţiile de decolmatare şi curăţire a căminelor se fac adesea cu utilaje speciale, închiriate pentru sume mari, costuri care ar putea fi evitate şi banii economisiţi îndreptaţi spre investiţii.

Apa Service SA Giurgiu

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .