Alte şase străzi din Giurgiu vor fi asfaltate

Miercuri, 7 iunie, s-a ordinul de începerea lucrărilor de asfaltare pentru străzile din zona Clopotari. Contractul se desfășoară pe durata a 2 ani. Lucrarea constă în realizarea canalizării pluviale precum și asfaltarea stăzilor: Cărămidarii Vechi, Viespilor, Puișor, Orhideelor, Dudului și Apusului.

”Astăzi am fost în cartierul Clopotari unde am dat ordinul de începere pentru lucrările de modernizare mult așteptate de cetățenii din zonă. Lucrările de investiții vor continua și pe celelalte străzi de piatră și pământ din municipiul Giurgiu, așa cum am promis că se va întampla în următorii ani !”, a declarat miercuri primarul Nicolae Barbu în deschiderea conferinţei de presă pe care o susţine săptămânal.

Vestea bună pentru riverani a venit chiar de la constructori, care au declarat că dacă va exista finanţare ar dori să termine lucrările chiar în cursul acestui an.

Legat de această promisiune primarul Barbu a declarat că totul depinde de resursele financiare ce vor fi alocate la rectificarea bugetului sau de obţinerea unui nou credit bancar.

Ioan Mănăilă

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .