Face-painting, trucuri de magie, experimente distractive, castele gonflabile, trambulină, tir cu gloante de burete, concursuri cu surprize, Mega Kendama, profesorul de joacă, sunt doar câteva dintre surprizele pe care reprezentantii ALDE Giurgiu le-au oferit copiilor din municipiu, şi nu numai, cu ocazia Zilei de 1 Iunie. Evenimentul s-a desfăşurat lângă Teatrul ,,Tudor Vianu”, pe o scenă special amenajată pentru copii de toate varstele. Micuţii giurgiuveni  au petrecut o zi de poveste, bucurându-se de nenumărate surprize, distracţie şi o mulţime de activităţi.

Evenimentul a strâns laolaltă sute-mii de copii de toate vârstele, dornici să se distreze aşa cum se cuvine, de ziua lor.

Toți copiii, însoțiţi de un adult, au primit cadouri surpriză de la organizatori. Cu aceasta ocazie, preşedintele Organizaţiei Judeţene ALDE Giurgiu, deputatul Toma Petcu şi preşedintele Organizaţiei municipale Adrian Cîndea au premiat 11 elevi din municipiu care au obţinut rezultate deosebite la învăţăatură în acest an şcolar, oferindu-le câte o tabletă.

 https://www.facebook.com/alegeri.alde/videos/404820273326323/

În aceeaşi zi, liderii ALDE Giurgiu au premiat şi sportivii de la AS ,,Baschet Giurgiu”, echipă antrenată de Marius Zimnicaru şi Nicolae Cristian, precum şi pe cei de la ,,Baschet Team”, antrenor Marius Gâscă, au fost premiati vineri, 1 Iunie 2018, de reprezentantii ALDE Giurgiu. Aceştia au primit premiile de la purtătorul de cuvând al partidului, Ionel Muscalu, preşedintele TLDE, Theodor Valentin Muşat şi Daniel Andrei.

Partea artistică a evenimentului a fost asigurată de Trupa de dans ,,Millenium Art”, condusă de coregraful Flori Iordache.

Spectacolul oferit de ALDE Giurgiu poate fi considerat un adevărat Festival în Festival, dacă ţinem cont că şi autorităţile locale au oferit o zi de neuitat copiilor giurgiuveni.