Acţiuni umanitare cu lumini şi umbre

  • Social
  • 24 Februarie 2018
  • Nici un comentariu
  • 148
  • 3 minute de citit

Deputatul Toma Petcu, preşedintele Organizaţiei judeţene ALDE Giurgiu, a ţinut să mulţumească la sfârşitul acestei săptămâni tuturor giurgiuvenilor care au participat şi, în mod deosebit celor care au făcut donaţii, la Spectacolul caritabil ,,Din solidaritate pentru Bucur Adrian Ionuț”, ce a avut loc miercuri seara la Teatrul „Tudor Vianu”. Deputatul giurgiuvean a mulţumit în mod deosebit pentru sprijin Consiliului Judeţean şi primarului Nicolae Barbu. De asemenea, a mai mulţumit colegilor săi din Organizaţia municipală ALDE şi în mod special tineretului ALDE.

Deşi acţiunea a fost un succes, cei prezenţi donând aproximativ 3000 de euro, Toma Petcu a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, că se simte dezamăgit totuşi de absenţa unor personalităţi giurgiuvene de la acţiunea caritabilă de miercuri.

În esenţă, Toma Petcu s-a arătat dezamăgit de absenţa unor lideri politici locali. Acesta susţine că acţiunea nu a avut un caracter politic, dar cum trebuia totuşi să existe un organizator,  acesta a fost ALDE. Mai mult, deputatul giurgiuvean a promis că membri ALDE vor fi prezenţi la astfel de acţiuni umanitare şi vor face donaţii indiferent de cine va fi organizator.

Dar mai mult decât dezamăgit, aproape supărat, s-a arătat liderul ALDE pe şefii de instituţii descentralizate din Giurgiu. Acesta a lăsat să se înţeleagă foarte transparent că aproape toţi au ajuns direct sau indirect pe funcţii prin susţinere politică, susţinere care a venit, de unde din altă parte, decât de la votul giurgiuvenilor. În aceste condiţii, consideră Petcu şi ei au datoria morală să întoarcă ceva spre cetăţeni, spre comunitate, nu doar să se bucure de beneficiile funcţiei şi să se ascundă în spatele faptului că-şi fac datoria la locul de muncă.

Ioan Mănăilă

N.R Reamintim că, cei care vor să contribuie şi de acum înainte cu sume de bani o pot face în contul deschis la ING Bank, pe numele Alexe Şerban Cătălin Petruţ, RO61INGB0000999907296347.

Lasă un comentariu!

Adresa ta de email nu va fi publicată .