Casa de tip familial Daniela, structură rezidențială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu,  a  fost reabilitată și dotată cu  sprijinul Grupului Bosch în România.

Timp de 3 săptămâni, 14 angajați ai firmei au făcut voluntariat la această casă de tip familial, defășurând  activități precum reparații, zugrăveli, montare parchet și înlocuire uși, schimbarea instalației electrice, asamblare mobilier.

Lucrările au fost finalizate pe data de 12 aprilie 2017, când a fost finalizată montarea mobilierului (paturi, dulapuri, birouri), a corpurilor de iluminat și a perdelelor.

Pentru cei 14 copii cu dizabilități aflați în plasament la Casa de tip familial Daniela, Grupul Bosch a donat și două televizoare și jocuri  iar Biroul Notar Public Ciobanu Dinel Victor a donat o combină frigorifică.

În anul 2015 și 2016, Grupul Bosch a mai derulat activități în beneficiul copiilor instituționalizați la  Complexul de Servicii Sociale din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu.

“Ne bucurăm să revenim la Giurgiu  pentru a desfășura această  acțiune de responsabilitate socială a Grupului Bosch în România. O parte din lucrări au fost efectuate de angajații firmei Bosch, care au venit ca voluntari în acest proiect. Cu siguranță vom avea și alte proiecte sociale în Giurgiu”, a declarat Andrei Hüttner, responsabilul departamentului de comunicare – Grupul Bosch în România.

Denisa Cristescu

Consilier  Relaţii cu mass-media