Joi, 30 noiembrie, liderul ALDE Giurgiu, Toma Petcu a anunţat în cadrul unei conferinţe de presă că organizaţia municipală de tineret a ALDE Giurgiu are un nou lider (intermar) în persoana tinerei Monica Gabriela David. O desemnare importantă dacă luăm în seamă că la conferinţa de presă a ţinut să fie prezent şi preşedintele Tineretului Naţional al Alianţei Liberal Democrate, Claudiu Catană.

Numirea pare să vină ca o consecinţă firească a înnoirii echipei de conducere ALDE Giurgiu la nivel de municipiu, al cărui nou preşedinte este Adrian Cîndea.

De altfel, Cândea a şi ţinut să dea asigurări că Monica David se bucură de toată susţinerea sa personală şi că, în general, își dorește ca ALDE să promoveze tinerii de foarte bună calitate.

Afirmaţia acestuia a fost suţinută şi de preşedintele organizaţiei judeţene a ALDE, Toma Petcu, care a declarat că noul lider al tineretului ALDE Giurgiu are o mare libertate de mişcare, susţinând că „Monica își va forma o echipă puternică și are în plan organizarea de acțiuni menite să promoveze tinerii giurgiuveni astfel încât mulți dintre aceștia să activeze în politică alături de ea.”

Ioan Mănăilă