Vârstnicii de la Centrul Mironești, structură rezidențială din cadrul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului Giurgiu, au avut bucuria de a-i primi in vizită, în data de 22 decembrie 2021,  pe spiridușii  lui  Moș Crăciun. Aceștia au venit încărcați de daruri, pentru acest cămin fiind făcute donații constând în obiecte electrocasnice (frigider, ladă frigorifică), precum și detergenți, produse de curățenie și dezinfectanți. De asemenea, persoanele vârstnice instituționalizate au fost încântate și de prezența lui Moș Crăciun, care le-a adus cozonaci, dulciuri și produse de igienă personală.

Acțiunea a fost organizată cu ocazia Crăciunului 2021 de către Asociația Bucuria Celor Necăjiți- filiala București, cu sprijinul sponsorului  Cleaning ServExpert SRL, ce reprezintă Divizia de curățenie din cadrul BMF GRUP, un partener de încredere al Asociației pentru campaniile de ajutorare a celor aflați în nevoie și dezavantajați.

„În Centrul Mironești  beneficiază de servicii sociale 41 de persoane cu vârste cuprinse între 60  și 97 de ani. Apreciem această inițiativă caritabilă și implicarea socială a oamenilor dornici să le aducă bucurii în prag de Sărbători. Donațiile sunt binevenite și vin in sprijinul lor, în contextul în care în prezent D.G.A.S.P.C. Giurgiu, instituție în subordinea căreia se află Centrul pentru persoane vârstnice Mironești, se confruntă cu dificultăți financiare. Mulțumesc pentru generozitate și altruism tuturor persoanelor implicate în această acțiune”, a declarat Daniela Ruse, director general al instituției.

Denisa Cristescu,

Consilier D.G.A.S.P.C. Giurgiu