Conducerea Consiliului judeţean Giurgiu, aşa cum am subliniat şi cu altă ocazie, şi-a făcut un obicei din a inspecta periodic stadiul lucrărilor de investiţii în infrastructura rutieră a judeţului. Cu atât mai mult, de fiecare dată cînd se trece într-o altă fază de execuţie aceasta se face în prezenţa unui membru de frunte al staff-ului. De regulă, de regulă, preşedintele CJ, Marian Mina s-au unul dintre vicepreşedinţi.

Zilele acestea, a fost prezent în teren vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Lucian Corozel la Hobaia, unde se lucrează intens pe DJ 412A la Hobaia. Vizita a fost impusă de finalizarea turnăreii primului strat de asfalt pe tronsonul de drum județean dintre Hobaia și Malu Spart, lucrare ce are loc în cadrul proiectului „Reabilitare drum județean DJ 412A Ogrezeni – Malu Spart, 8,54 km”, proiect finanțat prin P.N.D.L II.

Corozel a ţinut să mulţumească constructorului pentru mobilizare și pentru disponibilitatea de a termina această lucrare înainte de termenul de finalizare.

Nu în ultimul rând, a cerut localnicilor şi participanţilor la trafic scuze pentru disconfortul creat în timpul execuției lucrării.

Tot în această perioadă, la Săbăreni, Direcția Județeană de Transport și Administrare a Drumurilor Județene a efectuat lucrări de reparații curente și plombare pe drumul județean DJ 602, de la intersecția cu drumul DJ 601A până la intersecția cu drumul național DN 7.