Vremea bună a permis constructorilor de drumuri să lucreze neîntrerupt în această perioadă la reabilitarea şi modernizarea drumurilor judeţene pe toate şantierele deschise.

De altfel, doar iarna ar mai putea întrerupe aceste lucrări întrucât potrivit preşedintelui Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina, la această dată nu mai există nici un proiect blocat din lipsă de finanţare sau din motive administrative.

Acesta a declarat în cadrul unei conferinţe de presă, ce a avut loc joi, la sediul PSD Giurgiu că „Este pentru prima oară după zece ani când în Consiliul Judeţean nu mai există niciun proiect blocat. În momentul de faţă se lucrează pe Drumurile Județene 404, Florești-Stoenești – limită cu județul Dâmbovița, DJ 401 Palanca-Florești Stoenești, DC 121 Slobozia, DJ 601 la Letca, DJ 504, 505, dar și pe Drumul Județean 601 între Bolntin Deal și Bolintin Vale. Au fost făcute recepțiile lucrărilor la DJ 412 C. Acolo se mai lucrează la podul dintre Uiești-Goleasca, și pe DJ 401 Herești-Hotarele. Sunt în procedură investiții  drumurile DJ 603, 411 și 412 B la Vărăști. Totodată, avem contracte semnate pentru DJ 412 D Bucșani-Malu Spart, DJ 412 Prundu-Colibași, DJ 611 Roata-Cartojani, DJ 506 A Toporu limită cu Teleorman… Este pentru prima oară când Consiliul Judeţean Giurgiu lucrează la capacitate maximă”.

I.M.