Consilierii judeţeni se întâlnesc mâine în cadrul şedinţei ordinare. Pe ordinea de zi se vor afla proiecte importante. Dacă la prima vedere aprobarea execuţiei bugetare pe trimestrul trei al anului pare doar o procedură de rutină, urmează o procedură de rectificare  privind bugetul propriu de venituri și cheltuieli al Județului Giurgiu pe anul 2019. Aparent pare o decizie administrativă. Istoria şedinţelor de Consiliu Judeţean arată că la fiecare  rectificare de buget apar discuţii legate mai mult de factorul politic. Consilierii, în funcţie de culoarea politică vor cere bani mai mulţi pentru localităţile pe care le reprezintă.

Probabil că toate proiectele aflate pe Ordinea de zi vor trece de votul consilierilor judeţeni, marea majoritate a lor având în spate argumente economice şi sociale bine fundamentate.

Proiecte legate de infrastructura judeţeană. Unele legate, spre exemplu de poduri, podeţe, dar cele mai multe legate de social. De la spitale la persoane care au nevoie de sprijin  social.