Gunoaiele din curtea unui cetățean care locuiește pe b-ul Mihai Viteazu au fost evacuate, astăzi, pentru a treia oară. În urma demersurilor făcute de Primăria municipiului Giurgiu, a fost emisă o ordonanță președințială, care ulterior a fost pusă în aplicare cu ajutorul unui executor judecătoresc.

Aspectul și mirosul provocate de deșeurile strânse în curtea proprietarului imobilului deveniseră greu de suportat, atât pentru vecini, cât și pentru giurgiuvenii care tranzitau zona. Bărbatul nu este la prima abatere și începuse să depoziteze gunoaiele chiar și pe domeniul public.

Acțiunea de salubrizare a fost destul de anevoioasă, deoarece cantitatea de deșeuri adunată depășește zece tone, astfel că pe lângă cei 11 muncitori din cadrul Giurgiu Servicii Locale și Giurgiu Servicii Publice a fost nevoie și de un buldoexcavator, pus la dispoziție de Giurgiu Construcții Edilitare.

Alături de admnisitrația locală din Giurgiu, în acțiunea de salubrizare au mai fost implicate Inspectoratul Județean de Poliție Giurgiu, Inspectoratul de Jandarmi Giurgiu, firma Rosal Grup, și Poliția Locală Giurgiu.