În intervalul 28 aprilie- 01 mai a.c., în Parcul Tineretului, situat în zona adiacentă a hotelului Steaua Dunării, vor avea loc manifestările prilejuite cu ocazia Zilelor Municipiului Giurgiu.

Inspectoratul de Poliție Județean Giurgiu a întreprins o serie de măsuri suplimentare, pentru ca această perioadă să se desfășoare în condiții optime de ordine și siguranță, prin angrenarea polițiștilor de ordine publică, rutieră și ai altor structuri operative.

Poliţiştii Inspectoratului de Poliție Județean Giurgiu vor acţiona, în sistem integrat, împreună cu jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Giurgiu, pentru menținerea unui climat de ordine și siguranță publică, dar și pentru prevenirea și combaterea faptelor antisociale.

Polițiștii giurgiuveni vor urmări cu precădere:

  • menținerea ordinii și siguranței publice în zonele adiacente parcului, precum si pe principalele trasee de afluire și defluire ;
  • măsuri suplimentare pentru protecția fizică a cetățenilor, a imobilelor, obiectivelor și agenților economici, aflate pe traseele de afluire – defluire;
  • măsuri de prevenire a înșelăciunilor comise prin diferite moduri de operare, acostărilor de persoane, furturilor din poșete sau din buzunare, furturilor de/din auto și de prevenire a comiterii altor infracțiuni a căror soluționare sunt de competența poliției și care se pot produce în zona Parcului Tineretului.
  • de asemenea, vor fi accentuate activitățile de prevenire și combatere a infracțiunilor săvârșite cu violență și a faptelor de natură să împiedice desfășurarea normală a acestor manifestări.

Dacă veti fi martorii săvârșirii unor fapte antisociale, nu ezitați să solicitați sprijinul celui mai apropiat echipaj de poliție ori să apelați numărul unic de urgență 112!